Amazon Quiz Time Answers Today – 20 March 2022 #TrickLelo

0
515

Amazon Quiz Time Answers Today | Win 30000 Amazon Pay

guys Youtube channel subscribe kardo : https://www.youtube.com/c/TrickLelo/

Daliy QuizTime

Amazon Quiz Time Answers 20 March 2022| Win 30000 Amazon Pay

1) Which of these is a new feature on Twitter that lets users share tweets with a specific group of people?As part of its India Digitization Fund, which global tech giant intends to invest up to $1 billion in Airtel?

Answer: Google

 

2) The movie ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ will feature Elizabeth Olsen in which role?Nandur Madhmeshwar Bird Sanctuary is the first ramsar site in which Indian state?

Answer: Maharastra

 

3) What organisation has been awarded the Indira Gandhi Peace Prize 2021 for its work on expanding the scope for education in India?Which legendary singer once did a concert to raise money for the 1983 World Cup winning Indian cricket team?

Answer: Lata Mangeshkar

 

4) How many strings does this instrument usually have?Which of these is a new franchise based league, in this sport?

Answer: Prime Volleyball League

5) This is a famous cathedral in which European country?A new INR 50 rupee banknote featuring this monument on the reverse side, started to come into circulation in which year?

Answer: 2017

Amazon Quiz Time Answers 18 March 2022| Win 40000 Amazon Pay

1) Which of these is a new feature on Twitter that lets users share tweets with a specific group of people?
Answer: Flock

2) The movie ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ will feature Elizabeth Olsen in which role?
Answer: Wanda Maximoff

3) What organisation has been awarded the Indira Gandhi Peace Prize 2021 for its work on expanding the scope for education in India?
Answer: Pratham NGO

4) How many strings does this instrument usually have?
Answer: 4

5) This is a famous cathedral in which European country?
Answer: Finland

Amazon Quiz Time Answers 17 March 2022| Win 15000 Amazon Pay

1] General Bipin Rawat, who died in a helicopter crash, was awarded what award in 2022?
Answer: Padma Vibhushan

2] Which Indian documentary on Dalit journalists has been nominated for the Oscars under the Best Documentary Feature category?
Answer: Writing with Fire

3] Which Indian state/UT was the host of the 25th National Youth Festival?
Answer: Puducherry

4] What is this Swiss musical instrument called?
Answer: Handpan

5] This character was played in the Marvel Cinematic Universe by which of these actors?
Answer: Chris Evans

Amazon Quiz Time Answers 16 March 2022| Win 10000 Amazon Pay

1] Tata Sky, one of the largest Direct to Home (DTH) platform has rebranded itself with what new name?
Answer: Tata Play

2] SBI has recently raised USD 300 million through the issuance of Formosa Bonds in which territory?
Answer: Taiwan

3] What song by Bhuban Badyakar became a viral internet phenomenon in 2022?
Answer: Kacha badam

4] In a movie featuring this character, released in 2004 what character was played by Alfred Molina?
Answer:  Doctor octopus

5] Who is the author of this book?
Answer: Steven Livetsky

Amazon Quiz Time Answers 15 March 2022| Win 5000 Amazon Pay

1] Which country will host the ICC Men’s T20 World Cup 2022?
Answer: Australia

2] Pushpa-The Rise is the Hindi dubbed version of a Telugu blockbuster starring which superstar?
Answer: Allu Arjun

3] Which word was found to be misspelled on cups and plates meant to mark Queen Elizabeth II’s 70th year of accession to the British throne?
Answer: Jubilee

4] What is the nickname of this castle located in Okayama, Japan?
Answer: Crow castle

5] In the 1978 film based on this superhero who played his role?
Answer: Christopher Reeve

Amazon Quiz Time – ELIGIBILITY

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India.

(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in,

(c) You have a billing address within the territory of India.

(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest and

(e) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport. Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER: Amazon Quiz Time 

1. This Contest will commence on 2nd March 2022 from 12:00:00 AM (IST) to 2nd March 2022 11:59:59 PM (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a ₹40,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Amazon Quiz Time – WINNER ANNOUNCEMENT

After we confirm the winner/s, we will contact the winners individually through email/SMS. We will also post the winners names on this page by 17th March 2022
SPONSOR
The sponsors of this Contest and the Prizes provided hereunder is by Amazon Seller services Pvt Ltd. which has its registered office at Amazon Seller Services Private Limited , 8th Floor, World Trade Centre, Brigade Gateway Complex, 26/1 Dr. Rajkumar Road, Malleshwaram, Bangalore – 560055.. By participating in the Contest you acknowledge that the Contest is not sponsored in any manner by Apple Inc.
PRIVACY NOTICE
All information submitted in connection with this Contest will be treated in accordance with these T&Cs and the Privacy Notice available at Amazon.in.

Read More Terms And Conditions on Amazon.in App.

——————————————————————————————————amazon quiz contest today answer,today’s amazon quiz answers,amazon quiz answers today,amazon quiz time today answer,amazon quiz today,amazon answers today,amazon quiz time answers today,amazon answer today,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here